Joc constructie Ferma

Joc constructie Ferma

Joc constructie Ferma

Acest kit contine 174 de piese necesare pentru constructia unei ferme - nu include adeziv. Continut kit: elemente din lemn de pin pentru constructie, carton, folie plastic, hartie pentru lipit, hartie abraziva(vezi "Instructiuni asamblare")

Dimensiune constructie: 340x180x180 mm

Grad de dificultate: 2 (1=usor)

Detalii

110,00 lei

W003

+ -

 
Prezentare

Joc constructie Ferma

Cu jocurile de constructie Walachia Wooden Toys aveti posibilitatea sa sa creati un sat traditional European ce contine toate elementele majore ale vietii de zi cu zi: coliba, casa rustica, ferma, turn de observatie, tribunal, hambar, fanar, fierarie, clopotnita si fantana, grajd, gara, biserica, han, primarie, moara de vant, moara de apa, sopron, gospodarie rustica, castel, pod, turn, castel (resedinta de vara), grajd deschis.

Ferma facea parte dintr-un sat, in general, dar in regiunile montane putea fi o gospodarie izolata.

Lemnul, materialul de constructie preferat al inaintasilor nostri, era disponibil aproape pentru oricine. Acest material sta la baza construirii a numeroase structuri din intreaga Europa. Marimea, complexitatea arhitecturii si frumusetea diferitelor structuri reflecta prosperitatea si simtul estetic al proprietarilor. In randul agricultorilor erau multi tamplari iscusiti, care puteau construi  zidurile, lucrau  usile, ferestrele, si mobila. Ferma reprezinta cea mai comuna structura din satele vechi.

Piatra, un alt material de constructie frecvent utilizat, era folosita la fundatiile constructiilor si beciuri.. In mod traditional, constructiile erau acoperite cu sindrila(scândurică de brad, îngustă și subțire, care servește la acoperitul caselor). Constructia caselor din lemn a devenit, in cele din urma, standardizata, permitand productia de componente pentru locuinte, cum ar fi usile si ferestrele, facute de mesterii de specialitate. Cand veti incepe acest proiect veti trece prin aceleasi etape de constructie ca si stramosii nostrii.

Acest kit contine 174 de piese necesare pentru constructia unei ferme - nu include adeziv. Aceasta constructie cuprinde: locuinta pentru familia proprietarilor, un grajd mic pentru animale, un hambar pentru depozitarea fanului, un hambar mic pentru depozitarea cerealelor si o pivnita. Toate constructiile de acest tip erau similare ca si structura doar marimea lor era diferita.

Continut kit: elemente din lemn de pin pentru constructie, carton, folie plastic, hartie pentru lipit, hartie abraziva(vezi "Instructiuni asamblare")

Produs natural conform cu:

- Directiva Europeana 88/378/EG (Siguranta jucariilor)

- cerintele de siguranta ASTM F963

 

Varsta recomandata:8+

Dimensiune constructie: 340x180x180 mm

Dimensiune cutie: 290x217x47 mm

Grad de dificultate: 2 (1=usor)

Producator: Walachia sro

Instructiuni de asamblare 

 

 

 

Tag-uri:

joc constructie ferma joc constructie jucarii kit constructie joc constructie lemn rustic joc constructiv joc de construit jocuri de construit jocuri pentru copii de construit

 
Comments

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Joc constructie Ferma
Joc constructie Ferma

Joc constructie Ferma

Acest kit contine 174 de piese necesare pentru constructia unei ferme - nu include adeziv. Continut kit: elemente din lemn de pin pentru constructie, carton, folie plastic, hartie pentru lipit, hartie abraziva(vezi "Instructiuni asamblare")

Dimensiune constructie: 340x180x180 mm

Grad de dificultate: 2 (1=usor)

Scrieți-vă părerea

Accesorii recomandate

Joc constructie Ferma Joc constructie Ferma Cu jocurile de constructie Walachia Wooden Toys aveti posibilitatea sa sa creati un sat traditional European ce contine toate elementele majore ale vietii de zi cu zi: coliba, casa rustica, ferma, turn de observatie, tribunal, hambar, fanar, fierarie, clopotnita si fantana, grajd, gara, biserica, han, primarie, moara de vant, moara de apa, sopron, gospodarie rustica, castel, pod, turn, castel (resedinta de vara), grajd deschis. Ferma facea parte dintr-un sat, in general, dar in regiunile montane putea fi o gospodarie izolata. Lemnul, materialul de constructie preferat al inaintasilor nostri, era disponibil aproape pentru oricine. Acest material sta la baza construirii a numeroase structuri din intreaga Europa. Marimea, complexitatea arhitecturii si frumusetea diferitelor structuri reflecta prosperitatea si simtul estetic al proprietarilor. In randul agricultorilor erau multi tamplari iscusiti, care puteau construi  zidurile, lucrau  usile, ferestrele, si mobila. Ferma reprezinta cea mai comuna structura din satele vechi. Piatra, un alt material de constructie frecvent utilizat, era folosita la fundatiile constructiilor si beciuri.. In mod traditional, constructiile erau acoperite cu sindrila(scândurică de brad, îngustă și subțire, care servește la acoperitul caselor). Constructia caselor din lemn a devenit, in cele din urma, standardizata, permitand productia de componente pentru locuinte, cum ar fi usile si ferestrele, facute de mesterii de specialitate. Cand veti incepe acest proiect veti trece prin aceleasi etape de constructie ca si stramosii nostrii. Acest kit contine 174 de piese necesare pentru constructia unei ferme - nu include adeziv. Aceasta constructie cuprinde: locuinta pentru familia proprietarilor, un grajd mic pentru animale, un hambar pentru depozitarea fanului, un hambar mic pentru depozitarea cerealelor si o pivnita. Toate constructiile de acest tip erau similare ca si structura doar marimea lor era diferita. Continut kit: elemente din lemn de pin pentru constructie, carton, folie plastic, hartie pentru lipit, hartie abraziva(vezi "Instructiuni asamblare") Produs natural conform cu: - Directiva Europeana 88/378/EG (Siguranta jucariilor) - cerintele de siguranta ASTM F963   Varsta recomandata:8+ Dimensiune constructie: 340x180x180 mm Dimensiune cutie: 290x217x47 mm Grad de dificultate: 2 (1=usor) Producator: Walachia sro Instructiuni de asamblare         Tag-uri: joc constructie ferma joc constructie jucarii kit constructie joc constructie lemn rustic joc constructiv joc de construit jocuri de construit jocuri pentru copii de construit Joc
W003
110 RON (TVA Inclus) in_stock
110,00 lei 110,00 lei 2
Joc constructie Ferma
Kriton web solution http://jocuriconstructie.ma-ra.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)ma-ra.ro